Ліма на два «лимони»

Ліма на два «лимони»

Адріана Ліма й раніше вважалася однією з найцінніших супермоделей компанії–виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». А після того, як лави «янголів» покинуло одразу кілька супермоделей (з огляду на декретну відпустку або через вихід «на пенсію», як Хайді Клум), акції Ліми у «ВС» ще більше зросли. Тож не дивно, що саме 29–річній бразильській красуні знову доручили демонструвати найдорожчий екземпляр із нової колекції «Вікторіяз сікрет» — створений у співробітництві з брендом «Даміані» бюстгальтер вартістю 2 мільйони доларів. Такий вибір, по суті, означає, що саме Адріана — «найтоповіша» модель у світі.

Пух, перо і зламані кінцівки

Пух, перо і зламані кінцівки

«Ні пуху ні пера» — кажуть у нас, коли насправді бажають людині удачі в якійсь справі. Цей вислів виник у середовищі мисливців і ґрунтується на забобонних уявленнях про те, що при прямому побажанні «пуху й пера» можна «наврочити». У британців керуються такою ж логікою, але кажуть: «Break a leg!» («Щоб ти ногу зламав!»). І, виявляється, іноді це жартівливе побажання може реалізуватися.

Лялечка з камінчиком

Лялечка з камінчиком

Найдорожчу у світі ляльку Барбі продали цього тижня на аукціоні «Крістіз» у Нью–Йорку. Як повідомляє офіційний сайт Christies.com, вартість ляльки, що має на шиї кольє з рожевим діамантом розміром один карат, склала 302,5 тисячі доларів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Для того, щоб прикмета «Не впіз­нали — багатим будеш» спрацювала напевно, треба натягнути на голову нейлонову панчоху і відвідати банк.

Всі статті рубрики