ЦИТАТИ ТИЖНЯ

22.10.2010

Віктор Ющенко,
лідер партії «Наша Україна»
— про свою перерву між раундами:

— Пауза в політиці більше говорить, ніж монолог. Я собі так пояснюю: закінчився президентський раунд, до якого готувалися п’ять років. Я в цьому раунді програв. А виходити на другий день і вступати в дебати — то люди би подумали, що це емоції і я не можу без крісла. Я можу без крісла. Ви знаєте, що я ці вісім місяців провів... і це далеко не найгірші місяці мого життя.

(УНІАН)

 

Ірина Фаріон,
один із лідерів ВО «Свобода»
— про новації в боротьбі з політичними зрадниками в дільничних виборчих комісіях:

— Зрада в Україні набула статусу пандемії, тому зі зрадниками треба боротися до повного знищення. У Львові слід відновити постійні «стовпи ганьби». Найбільш видовищний і помпезний стовп ми встановимо в найбільш відвідуваній частині міста, а решту — за місцем проживання цих прекрасних людей, там, де вони навчаються, де вони працюють, де їхні діти ходять до школи. Ми хочемо знати адреси цих тварин із ДВК, щоб прийти до них і сказати, що ми вас зневажаємо, ми вас ненавидимо, і вам важко буде пересуватися по вулицях Львова, тому що ми будемо плювати вам в обличчя.

(Zaxid.net)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про дороги на Херсонщині та покарання для влади:

— Таких поганих доріг, як у Херсоні, я ніде не бачив. І це, напевно, не гірші. Адже мене возили, напевно, по кращих? А що навколо?.. Я приїду наступного разу, і, якщо ситуація не зміниться, — не ображайтесь. Гурвіц до цих пір кашляє після мого візиту до Одеси.

(УНІАН)

 

Олексій Гудима,
народний депутат від БЮТ
— про ініціативу «регіонала» Олега Царьова закрити львівський ресторан «Криївка» нібито за розпалювання міжнаціональної ворожнечі:

— Так, на вході в «Криївку» стоїть дебелий дядько і питає всіх, чи є тут москалі. За три роки діяльності ресторану, в якому були гості з Японії, Америки, Ізраїлю й Росії, жоден турист не зізнався, що він «москаль». Отже, у Львові москалів або немає, або вони не ходять до «Криївки». Я запрошую пана Царьова за мій кошт приїхати до Львова, де ми разом відвідаємо ресторан «Криївка». Я сподіваюсь, що Царьов не зізнається, що він москаль, бо москалів (завойовників, істот без роду й племені) в українському парламенті немає.

(«Українська правда»)

 

Анатолій Гриценко,
народний депутат від «НУНС»
— про секс–скандал за участю БЮТівця Олега Ляшка:

— Реакція Ляшка, тобто заперечення очевидного, — не менш огидна, ніж та плівка. Бо одна справа — гей за орієнтацією, інша — хлопчик за викликом, за гроші.

(із сайту Гриценка)