Кохання, поламане об Коліна

22.10.2010
Кохання, поламане об Коліна

Два роки палкого кохання, повне взаєморозуміння і маленький син — усе це нічого не варте, коли чоловікові заманеться свободи. Зірка фільмів «Александр» і «Залягти на дно в Брюгге» Колін Фаррелл став жертвою «вірусу розлучень», який останніми тижнями блукає Голлівудом, і розійшовся з цивільною дружиною, польською актрисою і співачкою Алісією Бахледою–Цуруш. Як свідчать обізнані джерела, 34–річний актор заявив: причина розриву в тому, що він не хоче ні до кого прив’язуватися. Власне, це мало кого здивувало, адже Фаррелл — відомий донжуан і непосида, тож уявити його в ролі зразкового голови сім’ї досить складно.

Щоправда, про свого однорічного сина (у Коліна є ще й старший син, семирічний Джеймс від моделі Кім Борденейв) Фаррелл не забуває, дбає й про Алісію. Але вже на повну гуляє з іншими дівчатами — переважно моделями.

Сама жінка не надто страждає після розриву — подейкують, їй набридли постійні погляди Коліна «наліво», адже як вірна католичка Алісія прагне міцного, освяченого церквою шлюбу.