Алісія породила Єгипет

20.10.2010
Алісія породила Єгипет

Американська співачка Алісія Кіс стала мамою: 14 жовтня в одній із нью–йоркських клінік вона народила хлопчика. Попри те, що малюк з’явився на світ передчасно, (за планом, пологи мали відбутися в листопаді), він цілком здоровий і почувається прекрасно. Як і молода мама, для якої новонароджений став первістком.

У тата, репера Кассіма Діна (більше відомого під сценічним іменем Swizz Beatz), уже є двоє дітей від різних жінок. Та це анітрохи не заважає 32–річному чоловіку неймовірно тішитися народженню сина. Власне, саме Кассім і повідомив світові цю радісну новину популярним нині методом — через запис у мікроблозі на «Твіттері». «Я такий вдячний за все, що маю в житті, вааааауууу!» — написав репер.

Кассім з Алісією зустрічалися майже два роки, а цього літа, коли зірка r&b була вже вагітна, зіграли скромне весілля на Корсиці.

З іменем для сина довго не думали — назвали хлопця Іджіпт (тобто по–англійському — Єгипет) Доуд. Річ у тім, що Алісія дуже любить цю африканську країну. Єгипту співачка присвятила і свій студійний альбом The Element of Freedom («Елемент свободи»).