ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У пошуках фарту

У пошуках фарту

Цікаві зміни намітились у лавах віце–чемпіона країни. Футболісти — як відомо, люди забобонні, а тому будь–які дрібниці у функціонуванні клубу є важливими. От і минулої суботи динамівські прихильники помітили, що на матчі проти «Карпат» тренерський штаб киян окупував не праву лаву запасних стадіону «Динамо», як це було останнім часом, а ліву. Як пояснив Олег Лужний, такий переїзд є даниною традиціям: мовляв, усі славні тренери «синьо–білих» обирали саме лівий бік. «Поверненням до витоків» також можна вважати слова президента «Динамо» Ігоря Суркіса, який бажає змінити нинішню синьо–жовту круглу емблему клубу на символ із переможних радянських часів — ту саму літеру «Д», але меншу і в ромбику. На тлі таких змін залишилось найголовніше — повернути переможну гру. А з грою в динамівців досі проблеми, хоч у звітному турі вони й без особливих зусиль перемогли амбітну команду зі Львова.

Дуб перед буревієм

Дуб перед буревієм

Після останніх поразок братів Кличків — Віталія в 2003–му Льюїсу й Володимира в 2004–му Брюстеру — спливло вже багато води. Із тих пір українці давно вже оговталися від невдач, повернули собі впевненість та чемпіонські пояси. Кличко–старший навіть встиг піти з боксу та знову поринути в улюблену справу свого життя. Тож нині перед черговим боєм когось із братів фахівці зазвичай сумніваються лише в тому, в якому раунді завершиться двобій, а не хто саме переможе. Практично не було шансів на успіх і в суботньої жертви Віталія: американському ветерану Шеннону Бріггсу букмекери одностайно відводили роль другого плану. Утім він вистояв під шквалом ударів чемпіона світу за версією WBC і не впав, хоча це коштувало йому великих проблем зі здоров’ям. Під час здачі допінг–проби велетень Бріггс втратив свідомість і потрапив до реанімації. У нього струс мозку, численні переломи й ушкодження, тож тепер стійкий Шеннон приймає курс інтенсивної терапії.

43 очки — хто більше?

43 очки — хто більше?

Минулої суботи українська суперліга видала одразу декілька матчів–шоу. Шкода, що побачити їх могли лише на каналі «2+2», який є навіть не в усіх обласних центрах. Проте результативність у 20 очок для лідерів команд виглядала як дещо звичне. А ще тішить, що дедалі яскравіше проявляють себе на тлі «варягів» українці. У всіх шести зустрічах ніхто з суперників не здавався заздалегідь, а з найбільшою різницею програв, хоч як це дивно, віце–чемпіон України — «Будівельник» не витримав натиску одеситів наприкінці поєдинку.

Всі статті рубрики