ХРОНІКА

15.10.2010

Баскетбол

Учора відбулося жеребкування першого групового раунду Кубка Європи, де зіграють дві українські команди.

Група C. «Будівельник» (Україна), «Гран Канарія» (Іспанія), «Шяуляй» (Литва), «Будучность» (Чорногорія).

Група D. «Азовмаш» (Україна), «Аріс» (Греція), «Хапоель» (Г–Е, Ізраїль), «Цедевіта» (Хорватія).

* * *

Непогано проявляє себе в передсезонних матчах НБА український центровий «Юти» Кирило Фесенко. В останніх двох зустрічах «джазмени» перегравали «Фінікс» (105:100) і «Портленд» (109:100), а Фес набирав 9 і 18 очок відповідно.

* * *

Серія «НБА—Євроліга». «Маямі» — ЦСКА (М, Росія) — 96:85, «Лейкерз» — «Барселона» (Іспанія) — 88:92.

Теніс

Українець Сергій Стаховський і росіянин Михайло Южний у першому колі парного розряду престижного турніру AТР в Шанхаї поступилися шведсько–австралійському дуету Аспелін/Хенлі — 3:6, 6:4, 9:11.

* * *

Слідом за Оленою Бондаренко програла в першому матчі турніру WTA в австрійському Лінці і її молодша сестра. Катерина здалася словачці Даніелі Гантуховій, посіяній під другим номером, — 1:6, 2:6.

* * *

Вибула з боротьби вчора й донеччанка Ольга Савчук. У другому раунді турніру WTA в Осаці вона не встояла перед американкою Джил Крейбес — двічі по 1:6.

Футбол

Півзахисник міланського «Інтера» Уеслі Снайдер є головним претендентом на «Золотий м’яч», який із цього року буде спільним призом найкращому гравцеві світу від журналу «Франс футбол» і ФІФА. Букмекери оцінюють шанси голландця коефіцієнтом 1,55, тоді як на його основних опонентів, хавбеків «Барселони» Іньєста й Хаві, — коефіцієнти 2,75 і 6,0 відповідно.