Вега під вінцем

14.10.2010
Вега під вінцем

Здавалося б, іще недавно Алекса Вега була дитиною і хвацько перевтілювалася у малу спецагентку в кіноепопеї «Діти шпигунів». А тепер дівчинка виросла, та настільки, що вже й заміж вийшла. Минулої неділі 22–річна актриса стала під вінець зі своїм обранцем, 34–річним продюсером Шоном Ковелом.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», весільна церемонія відбулася в оперному театрі міста Лід, що у штаті Південна Дакота. До вівтаря наречену підвів не хто–небудь, а режисер «Дітей шпигунів» Роберт Родрігес власною персоною. Хоча батьків в Алекси аж двоє — з її рідним татом, колумбійцем за національністю, мати розлучилася, і надалі дівчину та братів і сестер (загалом їх у Веги шестеро) виховував вітчим.

На відміну від більшості юних акторів, яких прославили «дитячі» ролі, Алекса й після свого зіркового дебюту активно знімається в кіно та на телебаченні. Окрім того, вона грає на піаніно й зарекомендувала себе як непогана співачка. Вега сама виконувала пісні у саундреку до другого та третього епізоду «Дітей шпигунів», записала кілька альбомів, а 2008 року виконала головну роль у фантастичному кіномюзиклі «Ріпо! Генетична опера». Зараз молода місіс Ковел знімається одразу в трьох стрічках, прем’єри яких заплановано на наступний рік: «День матері», «Літня пісня» та «Розум і почуття».