Ой ти, жадана наречено...

07.10.2010
Ой ти, жадана наречено...

Після розлучення з Бредом Піттом Дженніфер Аністон стала найжаданішою нареченою у світі. Принаймні для американців, які в спільному опитуванні телеканалу Сі–Бі–Ес та журналу «Веніті фейр» назвали Джен найпривабливішою з незаміжніх жінок планети. За колишню місіс Пітт, яка у свої 41 залишається самотньою, віддали голоси 29 відсотків респондентів.

Цікаво, що останні фільми Аністон за сюжетом «перегукуються» з її матримоніальним статусом. У серпні у прокат випустили комедію–мелодраму під назвою «Більше, ніж друг», у якій героїня Дженніфер — самотня жінка — іде на штучне запліднення, а потім з’ясовує, чи вона завагітніла від красеня–донора, чи «по п’яному ділу» від дружбана–невротика. А в лютому на екранах очікується стрічка «Прикинься моєю дружиною» — тут Джен виступає в ролі підставної тимчасової дружини «напрокат», а разом із нею комедію грають Адам Сендлер і Ніколь Кідман.

Друге місце в рейтингу наречених посіла ще одна голлівудська кінозірка Холлі Беррі. Після розставання з манекенником Габріелем Обрі Холлі теж офіційно вважається вільною, хоча останнім часом її дедалі частіше бачать у компанії французького актора Олів’є Мартінеса. Замикає трійку колишня дружина гольфіста Тайгера Вудса. Після розлучення зі зрадливим американцем шведська модель Елін Нордерген привертає увагу чоловіків не лише красою, а й немаленькими статками, адже Вудс — найбагатший спортсмен у світі.

Та чи не найяскравішою фігуранткою рейтингу стала жінка, яка опинилася на четвертій сходинці. Актриса Бетті Уайт приваблює вродою, почуттям гумору й життєрадісністю. І це при тому, що зірці телесеріалу «Золоті дівчатка» вже 88 років!

Бетті випередила надпопулярну зараз поп–зірку Леді Гагу та суддю Верховного суду США Єлену Каган. Загалом в опитуванні взяло участь десять тисяч респондентів.