І на додачу — портфель мера

І на додачу — портфель мера

Публікація «УМ» «Нічні рейси зернових ешелонів» від 09.09.2010, у якій ми писали про безпрецедентний у державі випадок — крадіжку 70 тис. тонн зерна з Луцького КХП–2, виявила дві яскраві тенденції. З одного боку, читацький інтерес та величезний суспільний резонанс. На Волині громадські активісти навіть копіювали матеріал нашої газети та роздавали його, статтю про «хлібних злодіїв» передрукували деякі інтернет–сайти. Натомість місцевим волинським газетам, власниками яких є наближенi до влади особи, порушувати тему заборонили.

З іншого боку, подальше розслідування задокументованого злочину показало: зникнення півторарічного запасу зерна Волинської області мають намір представити таким собі дрібним непорозумінням. І головне — дозволити справжнім винуватцям уникнути відповідальності.

Клони проти дублерів

Клони проти дублерів

У Черкасах триває атака на чинного міського голову Сергія Одарича. Він має намір сісти в мерське крісло ще на один термін, цього разу — від Партії вільних демократів, яку очолює екс–БЮТівець. Минулого тижня Контрольно–ревізійне управління області заблокувало рахунки житлово–комунального господарства Черкас.

Всі статті рубрики