Ти знову в армії

02.10.2010
Ти знову в армії

Прізвисько Катріни Ходж — «Комбат Барбі».

Молодший капрал королівських сухопутних військ Катріна Ходж минулого року прославилася на весь світ, коли стала першим вояком, що здобув титул «Міс Англія». Катріна тоді не виграла конкурс краси, а посіла друге місце, однак отримала корону після дискваліфікації переможниці. Упродовж року міс Ходж виконувала всілякі представницькі функції, належні за контрактом «Міс Англії», а тепер оголосила про... поновлення військової кар’єри. Перед цим 23–річна Кет устигла взяти участь у конкурсі «Міс світу», одружитися з інженером Нейлом Сімпсоном і коронувати наступницю — «Міс Англію–2010» Джессіку Лінлі.

У свій полк «Бойова Барбі», як називають Катріну, повернулася позавчора. «Мені завжди подобалося служити у війську. Зізнаюся, зараз я трохи й переживаю — я відвикла від армійських умов, адже в мене був рік, насичений різними гламурними заходами», — цитує контрактницю–брюнетку Бі–Бі–Сі.

Краля пішла до війська ще в 17–річному віці; отримала подяку та підвищення у званні за вияв хоробрості під час відрядження до Іраку — там дівчина голіруч скрутила озброєного втікача із тюрми. По тому Катріна стала моделлю для реклами білизни й заявилася на конкурс краси.