«Янгол» у відставці

02.10.2010
«Янгол» у відставці

Хайді Клум іще в ролі «янгола».

В історії найвідомішого бренду жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» грядуть великі зміни. Компанія втратила найкрутішу з «янголів» (нагадаємо, так у «Секреті Вікторії» називають манекенниць — найкращих у світі, — які працюють на показах колекцій «ВС»). Німецька супермодель Хайді Клум оголосила, що більше не братиме участі в шоу «Вікторіяз сікрет». У тому числі й цьогорічному, яке відбудеться у листопаді.

«Усе хороше коли–небудь закін­чується. Я завжди любитиму «Вікторіяз сікрет». Мені подобалося з ними працювати, це був чудовий час», — цитує Хайді «Нью–Йорк пост».

Після відходу Клум компанії доведеться обирати нового «головного янгола» — 37–річна Хайді носила це почесне звання з 2002 року. Вибір великий: Алессандра Амбросіо, Адріана Ліма, Даутцен Крус, Розі Хантінгтон–Уїтлі, Шанель Іман… Однією з найчарівніших дівчат «ВС» є Міранда Керр, але, нагадаємо, австралійка недавно вийшла заміж за кінозірку Орландо Блума й чекає дитину.

А Хайді є чим зайнятися і без подіуму. Адже вона — активна гро­мадська діячка, дизайнер одягу і, зрештою, мама чотирьох дітей та любляча дружина. Днями в інтернеті з’явився новий кліп на пісню «Таємниця» (Secret) її чоловіка Сіла, у якому знялася і Клум. Чорний, як ніч, Сіл та білява Хайді оголеними лежать на ліжку, цілують та пестять одне одного. Показано це дуже цнотливо й романтично. «Це історія двох закоханих людей. Наша історія. Мій чоловік — це мій ідеал», — зізналася Хайді.