Дракула і Алісія

01.10.2010
Дракула і Алісія

Популярність «вампірського» кіно сягнула таких висот, що аби стати зіркою, невідомому акторові досить лише «засвітитися» у фільмі про кровожерну братію. Алісії Сільверстоун пробиватися на зіркові вершини «з нуля» не треба — свого часу вона вже була знаменитістю першого ешелону, регулярно знімаючись у кліпах гурту «Аеросміт» та зігравши в кількох більш–менш популярних фільмах 1990–х. Але нагадати про себе не завадить — надто вже давно актриса не з’являлася на широкому екрані.

Останніми роками зірку «Бетмена і Робін» можна було побачити переважно в театральних постановках на Бродвеї, на різноманітних акціях на захист тварин та ще інколи в епізодах телесеріалів. А тепер, на хвилі упироманії, 33–річна Алісія вирішила гучно повернутися у «велике кіно», зігравши в стрічці режисера Емі Гекерлінг з «оригінальною» назвою «Вампіри».

Головними героїнями стрічки є вампірки Гуді і Стейсі, які намагаються знайти свої другі половинки в сучасному Нью–Йорку. Їхні ролі, відповідно, зіграють Сільверстоун і Крістен Ріттер, якій зазвичай дістаються ролі подружок центральних персонажів (як, наприклад, у фільмі «Занадто крута для тебе»). Із «важкої артилерії» на знімальному майданчику з’являться Сігурні Уївер та Малкольм Макдауелл. У сценарії знайшлося місце і для таких знаменитих персонажів вампірської міфології, як Дракула та Ван Хельсинг, але хто зіграє ці ролі — наразі невідомо.