Звільнена з тіла

30.09.2010
Звільнена з тіла

Тепер Мішель Мон виглядає так.

Кілька років тому шотландка Мішель Мон вважала себе товстою і негарною. Ще б пак, адже по роботі їй щодня доводилося стикатися з безліччю струнких модельних краль, на тлі яких навіть цілком нормальна жінка виглядатиме бегемотом. Адже Мішель — власниця бренду жіночої білизни «Ультімо». Сама вона теж колись працювала в модельному бізнесі, а потім вийшла заміж, заробила мільйони, народила трьох дітей і додала зо два десятки зайвих кілограмів. Так якийсь час і жила, а потім не витримала і вирішила взятися за себе.

Результат перевершив усі очікування. Тепер власна фігура настільки задовольняє Мішель, що вона вирішила: навіщо платити якимось моделям, якщо можна рекламувати білизну своєї марки самотужки? Тож амбіційна жіночка сама стала «обличчям» «Ультімо», прийнявши естафету в таких відомих краль, як Кеті Прайс, Келлі Брук та колишня «спайсгьорл» Мелані Браун. До речі, за словами пані Мон, здійснити мрію їй допомогла якраз Мел Бі, яка знається і на фізичних вправах, і на натуральних гомеопатичних засобах, які знижують апетит. Вона й ідею зйомок у фотосесії підкинула.

«Більше десяти років я була закута в тіло, яке ненавиділа, — розповіла Мішель журналістам. — Я сварила себе за зайву вагу, я була така нещасна, так себе ненавиділа! Тепер я подобаюся собі і готова продемонструвати, як змінилася. Те, як я виглядаю зараз, — результат серйозної роботи, що тривала три роки. Це фінальний акорд, і, сподіваюся, мені більше ніколи не доведеться повертатися до цієї проблеми».