Самотня і з Мерилін

29.09.2010
Самотня і з Мерилін

Літні канікули закінчилися, і «Герміоні» — Еммі Уотсон — довелося повернутися з рідної Англії до США — там дівчина навчається в Університеті Брауна у Провіденсі. Усе б нічого, але заради навчання актрисі довелося кинути свого бойфренда, вокаліста рок­гурту One Night Only Джорджа Крейга. Парочка погодилася, що стосунків на відстані в них не вийде, і вирішила «залишитися друзями». До речі, 11 листопада Емма приїде в Лондон на прем’єру першої серії фільму «Гаррі Поттер і смертельні реліквії», тож буде гарна нагода перевірити, чи вдасться їм із Крейгом обмежуватися тільки дружбою.

А тим часом у житті головної дівчини «поттеріани» сталася ще одна визначна подія: Уотсон підписала контракт на зйомки у фільмі «Мій тиждень із Мерилін». І це при тому, що раніше Емма досить скептично ставилася до перспективи продовження акторської кар’єри. Однак режисер Саймон Кертіс (який колись зняв телефільм «Девід Копперфільд», де зіграв свою першу роль майбутній Гаррі Поттер — Деніел Редкліфф) розгледів у панночці талант перевтілюватися не лише в Герміону.

У фільмі від імені асистента визначного англійського актора Лоуренса Олів’є Коліна Кларка розповідатиметься про один з епізодів життя знаменитої голлівудської кінозірки Мерилін Монро, яку зіграє Мішель Уїльямс. 1956 року Мерилін знімалася разом із Олів’є у стрічці «Принц і танцівниця». Дві зірки провели на знімальному майданчику тиждень, і жодного дня не обходилося без скандалу та бурхливих пристрастей. Емму Уотсон запрошено на роль асистентки костюмера, яка працювала з Мерилін.