Піратка при надії

16.09.2010
Піратка при надії

Пенелопа Крус нарешті таки вагітна. Чутки про те, що «оскароносна» іспанська акторка чекає дитину, почали з’являтися ледве не з перших днів їхньої роману з Хав’єром Бардемом, який триває вже три роки. Після того, як у липні пара потайки одружилася на Багамах, животик у Пенелопи «розгледіли» всі, кому не ліньки. Але минув місяць, а змін у фігурі актриси не відбувалося. Аж доки кілька днів тому Пе не «застукали» на зйомках четвертої серії «Піратів Карибського моря» з дуже немалим животом, який вона і не намагалася приховати!

Щоправда, тепер таблоїди з висновками поспішати не наважилися, а супроводили фотографії «пузатенької» Крус міркуваннями про те, чи не округлилася вона, бува, суто для ролі. Нагадаємо, в чергових «Піратах», де вже не буде героїв Орландо Блума й Кейри Найтлі, іспанка грає роль колишньої подружки капітана Джека Горобця, піратки Анджеліни. Яка обманом заманює героя Джонні Деппа на корабель свого батька, пірата Чорної Бороди. Ану ж бо, припустили журналісти, вагітність — це лише хитрість кіношної Енджі, а не реальної Пе?

Утім 36річна актриса через свого представника підтвердила: вона справді вже чотири з половиною місяці як чекає дитину. І для неї, і для 41річного Хав’єра це буде перша дитина.

Тепер, коли інтригу розкрито, у прихильників саги про карибських флібустьєрів новий клопіт: гадати, що ж там придумали режисери, аби Пенелопа могла зніматися вагітною. Невже у Джека Горобця з’явиться спадкоємець?