Страви–довгожителі

Страви–довгожителі

Будь–яку справу варто робити з гарним настроєм. А у злої господині, кажуть, навіть борщ кисне. Тож що–що, а куховарити треба без нарікань — навіть якщо дійсно не вистачає часу. Зайнятим господиням варто лише навчитися готувати на кілька днів так, щоб страви не втрачали якості й смаку.

«Кожен день стояти біля плити — немає часу»

«Кожен день стояти біля плити — немає часу»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Я люблю готувати і щоразу намагаюся урізноманітнити меню, щоб за столом не було нудно, — каже співачка. — Але стояти кожен день біля плити — немає часу. Тому періодично готую страви на кілька днів. Сьогодні ось казала чоловікові, що давненько в нас не було борщу, який на другий день смачний, а на третій — ще смачніший. Якщо мої хлопці — чоловік і 13–річний син — не дориваються, то цієї страви, яку я варю у п’ятилітровій каструлі, може вистачити аж на чотири дні.

Всі статті рубрики