Є магазин і буде син

14.09.2010
Є магазин і буде син

Лілі Аллен, схоже, анітрохи не шкодує про те, що завершила кар’єру співачки (втім навряд чи хтось вірить, що британка виконає свою обіцянку й більше не повернеться на сцену). Нагадаємо, 25–річна Лілі заявила, що кидає музику, щоб займатися бізнесом і ростити майбутню дитину — вона вагітна від свого бойфренда, власника будівельної компанії Сема Купера. Аллен мріє стати матір’ю й не може дочекатися цієї щасливої миті. 2007 року вона вже носила під серцем дитину від соліста гурту «Кемікал бразерз» Еда Саймонса, але на четвертому місяці вагітності стався викидень, який Лілі дуже важко переживала.

Днями зірка разом зі своєю сестрою Сарою Оуен відкрила власний бутік. А заодно й повідомила громадськості, що вже знає стать майбутнього нащадка: це хлопчик. Якщо все буде добре, малюк з’явиться на світ на початку наступного року.

Модна крамниця сестер Аллен–Оуен (Аллен — прізвище їхньої матері, а Оуен — батька) розташована на Оксфорд–стріт у Лондоні. Називається бутік Lucy In Disguise. За словами дівчат, у крамниці продаватимуться переважно вінтажні речі від «Шанель», «Ів Сен Лоран» та інших легендарних­ брендів. Це одяг дуже дорогий, але якщо придбати стильну річ хочеться, а грошей не вистачає, її дадуть на прокат. Щоправда, можли­вість­ оренди власниці передбачили не для всіх речей — деякі особливо тендітні або давні туалети можна буде лише придбати.