НОВИНИ ПЛЮС

04.09.2010

Вибори–2010

Учора Центральна виборча комісія офіційно оголосила, що кампанія з місцевих виборів починається 11 вересня. Відповідне повідомлення на засіданні ЦВК зробив її голова Володимир Шаповал. Центрвиборчком затвердив календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів.

Банкова визнала суперборг

Поточна заборгованість із відшкодування податку на додану вартість становить близько 23 млрд. грн. Про це заявила журналістам перший заступник голови адміністрації Президента Ірина Акімова. Вона не уточнила обсяг простроченої заборгованості, лише вказала, що Мінфін шляхом випуску ПДВ–облігацій майже повністю погасив заборгованість із відшкодування, що накопичилася за попередні періоди.

Реклама Януковича має бути безплатною?

Від операторів зовнішньої реклами Криму вимагають безкоштовно (за 1 грн.) розміщувати рекламу Партії регіонів. Як повідомляє Асоціація зовнішньої реклами України, такі вимоги висувають у Криму місцеві виконкоми, погрожуючи не продовжувати дозволи на площини, а також регіональні осередки самих «регіоналів». Загрожуючи демонтажем щитів, операторам заборонять розміщувати інші політичні проекти. Кримські рекламники «ще не бачили такого нахабства».