ЦИТАТИ ТИЖНЯ

03.09.2010

Ганна Герман,
заступник глави адміністрації Президента
— про падіння рейтингу Партії регіонів за півроку із 42% до 27,6%:

— Це природно. Рейтинг Обами теж впав. Але наші втрати не катастрофічні. Це найменше зниження рейтингу, якого можна було очікувати в той час, коли ми повинні приймати непопулярні рішення, щоб вивести країну з кризи. Але ми працюємо не для рейтингу.

(«Сєгодня»)

 

Ярослав Кендзьор,
народний депутат від «НУНС»
— про черговий ляп Президента, який сплутав Італію та Ірландію:

— Тут уже не допоможе навіть велика інтелектуалка Ганя Герман. Таких ляпів у Януковича буде ще багато.

(«Форум»)

 

Анатолій Матвієнко,
народний депутат від «НУНС»
— про спроби Януковича повернути собі повноваження Кучмии через Конституційний Суд:

— Якщо він (КС) ухвалить, не приведи Господи, рішення з приводу скасування змін до Конституції (...) і поверне нас до президентсько–парламентської республіки, як подивиться світ? Світ подивиться на нас, як на папуасів. І адекватно буде до нас і ставитись. Адекватно підуть сюди інвестиції практично з нулем. Але світ зацікавлений у певних ресурсах, і світ буде використовувати цю Україну як ресурсну базу, найперше земельну.

(«Радіо Свобода»)

 

Володимир Бондаренко,
народний лепутат від БЮТ
— про відсутність у Верховній Раді ремонту після літа та поліпшення умов, попри заявлені 35. млн. грн. витрат на це:

— ...Це стосується і санітарно–гігієнічних умов. Наприклад, раніше в туалеті був туалетний папір. Тепер його ніколи немає. Раніше були спеціальні ящички з серветками, якими можна було витерти руки, коли помиєш. Тепер їх теж ніколи не застанеш.

(УНІАН)

 

Анатолій Могильов,
міністр внутрішніх справ
— про розкоші МВС, зокрема купівлю дорогого «Кадиллака»:

— До нас надходить інформація про підготовку вбивства на замовлення, ми імітуємо це вбивство, документуємо контакти вбивці із замовником. І ось після цього людина говорить про те, що вона нам хоче подарувати «Кадиллак», наприклад. Що ми їй повинні сказати? Подаруй краще 15 «Жигулів»?» Для окремих функцій нам потрібні різні машини, в тому числі й «Кадиллаки», й «Мерседеси». І костюми від «Бріоні» теж необхідні.

(«Фокус»)