Зрадлива Попелюшка

03.09.2010
Зрадлива Попелюшка

Чутки про розлучення російської топ–моделі Наталі Водянової й англійського лорда Джастіна Портмана виявилися правдою. Водянова справді пішла від чоловіка і найняла юриста для шлюборозривного процесу. Виявляється, в житті однієї з найдорожчих манекенниць світу з’явився новий коханий — головний режисер російського Першого каналу Андрій Болтенко.

Багато хто вважає, що, закохавшись у чарівну дівчинку з Нижнього Новгорода, лорд Портман витягнув її «з грязі в князі». Наталя, за національністю ерзянка, походить із бідної сім’ї, тому з дитинства була змушена продавати овочі на лотку, допомагаючи мамі заробити якусь копійку. Її доля справді нагадує історію Попелюшки, от тільки досягала Водянова всього самотужки. Оригінальна зовнішність допомогла їй потрапити в модельну агенцію, а згодом — на подіуми Парижа, Лондона та інших світових столиць моди, і на той час, коли вона зустріла Джастіна, дівчина вже заробляла чималі гроші. За дев’ять років шлюбу Наталі народила лорду трьох дітей, але це не заважало їй фактично утримувати родину — попри наявність титулу, Портман не міг похвалитися особливим багатством.

Можливо, саме це спонукало Джастіна взятися за чарку. Стосунки в сім’ї розладилися, і Наталя знайшла підтримку у Болтенка. Що більш напруженими ставали взаємини із чоловіком, то теплішими — стосунки з росіянином, і, зрештою, Водянова фактично перебралася до нього в Москву, де тепер проводить часу більше, ніж у Лондоні із сім’єю. Якщо розлучення уникнути не вдасться, то за те, щоб чоловік не назвав причиною розриву шлюбу зраду, моделі доведеться заплатити йому 10 мільйонів доларів.