Популярність iз воску

Популярність iз воску

Леді ГаГа у шоу–бізнесі — такий собі «міський божевільний». Але шокуючі образи й скандальна слава зовсім не завадили 24–річній співачці стрімко видертися на музичний олімп. Сьогодні Леді ГаГа (справжнє ім’я — Стефані Джерманотта) встигла стати однією з найпопулярніших і високооплачуваних виконавиць.

Дивись, куди сідаєш

Дивись, куди сідаєш

Винахідливості влади китайської провінції Шандунь можна лише позаздрити! Тут навчилися заробляти навіть на звичайних паркових лавках, які обладнали шипами. Якщо відвідувач кине в спеціальний отвір монетку, шипи ховаються і на лавці можна сидіти. З цілковитою впевненістю, що ніякий бомж або п’яничка перед цим тут не спав.

Примха «видатного джентльмена»

Примха «видатного джентльмена»

Є чоловіки, які навіть старіють красиво. Саме до таких належить легендарний Шон Коннері. Ну хто скаже, що актор щойно відсвяткував своє 80–річчя? Одначе на екрані екс–агента 007 ми більше не побачимо. Принаймні так стверджує сам актор, який цілком серйозно вирішив зав’язати з кіно. «Мої дні в цьому бізнесі закінчені. Я не думаю, що коли–небудь знову зніматимусь», — якось сумно каже колишній улюбленець жінок.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кишинів. Два пішоходи загинули на «зебрі» у результаті лобового зіткнення.

Всі статті рубрики