Красивий прорив

26.08.2010
Красивий прорив

Ну нарешті українську вроду помітили й на міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт»! І хоч корону переможниці наша Ганна Пославська не отримала, але титул третьої віце–міс таки заробила. Відтоді, як українки почали брати участь у цьому престижному змаганні, такої високої нагороди наша представниця удостоїлася вперше. «Результат Ганни Пославської — це прорив України в конкурсах краси. І ця перемога — подарунок усій Україні до Дня Незалежності», — прокоментувала нагороду своєї підопічної власниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Олександра Ніколаєнко, яка підтримувала Ганну в залі готелю–казино Мandala Bay, де відбувалося шоу.

Найкращою ж дівчиною Всесвіту й цього року стала представниця Південної Америки — 22–річна мексиканка Хімена Наваррете. Корону першої віце–міс журі, серед членів якого були актор Алек Болдуїн та зірка серіалу «Доктор Квін» Джейн Сеймур, віддали учасниці з Ямайки Йенді Філліпс. Другою віце–міс стала австралійка Джесінта Кемпбелл, якій також дістався титул «Міс конгеніальність», а третьою віце–міскою — уже згадувана Ганна Пославська. Замикає п’ятірку найвродливіших дівчат філіппінка Венера Рей. Звання «Міс фотогенічність» дісталося представниці Таїланду Фонтіп Вачаратракул. До того ж саме її національний костюм найбільше вразив журі. А от російська конкурсантка Ірина Антоненко, яку букмекери називали однією з фавориток, хоч і увійшла до числа 15 фіналісток конкурсу та після дефіле у купальниках вибула з боротьби за корону «Міс Всесвіт», зазначає «Таблоїд».

Зауважмо, що слов’янська врода давненько вже не котирується на цьому конкурсі. Адже в попередні два роки переможицями ставали представниці Венесуели. А в 2007 році цей титул отримала японка. До речі, Мексика востаннє вигравала на конкурсі 19 років тому. Загалом же у змаганні краси взяли участь 83 представниці різних країн.

...Учора наша Ганна Пославська повернулася на Батьківщину. Окрім високого титулу, вона привезла ще й купу вражень. Адже кожен із двадцяти днів, що вона їх провела в Лас–Вегасі, готуючись до конкурсу, був, за її словами, «неповторним».