Плітки надають перевагу блондинкам

20.08.2010
Плітки надають перевагу блондинкам

Не тільки джентльмени, виявляється, надають перевагу блондинкам. А й плітки теж. І хоча Анджеліна Джолі ніколи не була білявкою, та ледь нею не стала. Принаймні увесь інтернет гримів про те, що красуня і мама шістьох дітей зіграє видатну Мерилін Монро в новому фільмі. Під час проб Джолі навіть обійшла таких знаменитих білявих суперниць, як Скарлетт Йоханссон і Крістіна Хендрікс.

Кіномани були неабияк заінтриговані: як це висока й худа Джолі перевтілиться в мініатюрну, з апетитними формами Монро? І чи пасуватиме їй біляве волосся? Спритники вже й фотожаби повикладали в інтернеті, приміряючи до голівки Енджі кучері Мерилін.

Але фантазії так і залишилися фантазіями. Анджеліна спростувала свою участь в автобіографічній стрічці про життя Монро за мотивами скандальної книги Ендрю О’Хагана, в якій він розповідає про два останні роки життя актриси очима її песика Мафа. Така пропозиція їй навіть не надходила, а про нову «роль» вона з подивом дізналася з преси. «Це неправда, хоча зіграти Монро було б дуже цікаво», — сказала актриса. Також нічого не чув про свою участь у фільмі і Джордж Клуні, який нібито мав зіграти Френка Сінатру — хорошого друга знаменитої білявки...