НЬЮЗРУМ

НЬЮЗРУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Шинкарук: Я виграю цю страшну боротьбу і треба буде віддячувати

Володимир Шинкарук: Я виграю цю страшну боротьбу і треба буде віддячувати

Володимир Шинкарук — людина, добре відома не лише в колах шанувальників авторської пісні. Він прекрасний конферансьє, ведучий радіопрограми, організатор багаторічного фестивалю «Студентські струни», а ще — професор Житомирського педагогічного університету ім. Івана Франка.

Минулий рік для Володимира Федоровича був непростий — лікарі виявили онкозахворювання, і багато сил пішло на боротьбу з хворобою. Він, один із небагатьох публічних людей знайшов у собі сили сказати про це, і нині на його електронну пошту приходять тисячі листів зі щирими словами підтримки. А ще були приємні речі — побачили світ новий диск «Перекотинебо» та книжечка прози і поезії «На два життя одразу», Ірина Шинкарук (співачка, заслужена артистка України. — Авт.) подарувала батькові довгоочікуваного онука Єгора. І несподіванки — у червні на десятому, ювілейному, конкурсі «Коронація слова» він отримав першу премію в номінації «Пісенна лірика про кохання». Про це ми й поговорили з ним напередодні його дня народження.

У Карпи з’явилася дівчинка

У Карпи з’явилася дівчинка

Дівчинка з’явилася на світ уранці 17 серпня в одній із берлінських клінік, хоча раніше планувалося, що пологи відбудуться на батьківщині чоловіка письменниці — американського фінансиста Нормана Пола Хенсена — у США, а саме — в місті Сан–Франциско. Проте мегаактивна Карпа не здатна була сидіти й спокійно очікувати народження дитини: натомість на восьмому місяці вагітності вона спакувала валізи й гайнула з Норманом до Європи, де дерлася по висотах Ліхтенштейну й гостювала у родини Жаданів у Берліні. «Зараз Ірена почувається нормально, хоча не можна сказати, що народжувала вона легко», — поділилася з «УМ» близький друг Карпи та її літературний агент Юка Гаврилова. Дівчинка гарна й здорова: вага новонародженої 3 кг 520 г, зріст — 52 см. Також уже відоме ім’я, яке їй вибрали батьки, — Корена–Джиа. Ім’я має ще й третю частину, проте, згідно з давніми віруваннями, його можуть знати лише батьки й близькі до родини люди.

Всі статті рубрики