ХРОНІКА

13.08.2010

Теніс

Турнір серії «Мастерз» у Торонто (призові — 3 млн. дол.). Друге коло. Олександр Долгополов (Україна) — Михайло Южний (Росія, 12) — 1:6, 7:6, 7:5. Пари. Стаховський/Южний (Україна/Росія) — Фірстенберг/Матковський (Польща) — 4:6, 6:3, 10:4.

Футбол

Узбецький клуб «Насаф» із міста Карші очолив український фахівець Анатолій Дем’яненко. Про це повідомляє sportportal.uz. Зараз «Насаф» посідає четверте місце в чемпіонаті Узбекистану.

* * *

Бразильського захисника київського «Динамо» Родріго, який до кінця сезону мав виступати за «Греміу» на правах оренди, відрахували із клубу міста Порту–Алегрі. Приводом для цього став конфлікт, що спалахнув у роздягальні між Родріго й партнерами по команді після нічиєї з «Крузейро». Тепер футболіст повинен повернутися в розташування киян. Свого часу Родріго конфліктував у «Динамо» з Алієвим і навіть ударив напарника.

Тим часом ще один динамівський бразилець, Гільєрме, який повернувся з оренди в ЦСКА (М), уже заявлений за киян на першість України.

* * *

Меморіал Лобановського (молодіжні збірні U–20). Фінал. Росія — Іран — 2:1. За третє місце. Україна — Туреччина — 2:1 (Богданов, 45+3; Прийма, 49 (пен.) — Парцванія, 58 (у свої ворота)).

* * *

Відбір до Євро–2011 серед молодіжних команд (U –21). Група 8. Франція — Бельгія 0:1.

Становище команд: Україна — 14 (6 матчів), Бельгія — 14 (7), Франція — 11 (6), Словенія — 6 (6), Мальта — 0 (7).

Підопічним Павла Яковенка залишилося зіграти із Францією та Словенією (обидва матчі — вдома, 3 і 7 вересня).

Бокс

Екс–чемпіон світу у напівсередній вазі Шейн Мозлі провів 5–раундовий боксерський поєдинок із видатним баскетболістом, центровим «Бостона» Шакілом О’Нілом. Обидві американські зірки боксували в шоломах, при цьому габарити Шакіла виявилися майже удвічі більшими, ніж Шейнові. Судді одностайним рішенням віддали перемогу Мозлі.

Раніше О’Ніл уже виходив у ринг і програв Оскару де Ла Хойї.