Солодка справа Кейт

12.08.2010
Солодка справа Кейт

Британська супермодель Кейт Мосс, виявляється, до всього ще й непогано куховарить. Власне, найкраще їй вдається одна страва — джем із терносливу. Спершу його варіння було для найдорожчої манекенниці Британії просто розвагою, але сім’я та друзі так розхвалювали творіння її рук, що Кейт вирішила налагодити серійне виробництво конфітюру. Як повідомляє газета «Сан», перші зразки солодкої продукції Мосс уже розіслала знайомим, а надалі має намір постачати джем у крамниці.

Як запевняють наближені до топ–моделі джерела, Кейт підійшла до справи серйозно: закупила дороге обладнання, запатентувала марку Kate’s Damson Jam («Терносливовий джем Кейт»), продумала рекламну стратегію. Ягоди для джему 36–річна манекенниця збирає у саду власного обійстя біля пагорбів Котсуолдс. Мосс не сумнівається, що справа буде прибутковою, і вже планує, як колись передасть солодкий бізнес дочці.

Наразі Лілі Грейс іще не виповнилося восьми років, і про підприємництво вона поки що не замислюється. Але мамин джем малій дуже до вподоби, тож навряд чи перспектива наїдатися ним «від пуза» викличе в дівчинки заперечення.