Айда Уїльямс, гайда до Роббі!

11.08.2010
Айда Уїльямс, гайда до Роббі!

У це мало хто вірив, але диво сталося: популярний британський поп­співак Роббі Уїльямс одружився. Свого часу через відсутність поряд із ним постійної дівчини колишнього учасника бойзбенду «Тейк зет» навіть записували у сексуальні меншини. Недовгі романи з екс­солісткою «Спайс гьорлз» Джері Холлівел, акрисою Камерон Діаз та деякими іншими жінками анітрохи не скидалися на серйозні стосунки й лише підтверджували такі підозри. Але потім у житті спiвака з’явилася красуня Айда Філд — актриса, відома за телесеріалом «Дні нашого життя». Цього разу Роббі виглядав справді закоханим, тому нікого не здивувало, коли в листопаді минулого року він попросив Айду стати його дружиною. Причому зробив це у прямому ефірі австралійського радіо.

Згодом сам Уїльямс повідомив, що пропозиція була жартівливою і про одруження не йдеться. Зрештою шанувальники зірки остаточно розчарувалися в матримоніальних планах свого улюбленця й перестали перейматися його сімейним станом. Аж тут минулої суботи Роббі як сніг на голову оголосив, що одружується... вже за кілька годин!

І цього разу не збрехав: весілля справді зіграли в його власному будинку у Беверлі Хіллз, Калiфорнiя, по сусiдству з маєтками Перiс Хiлтон i Аврiл Лавiнь. Як повідомляє журнал «Піпл», романтична й дуже красива церемонiя тривала недовго — близько 30 хвилин. Серед запрошених були тільки найближчі друзі та родичі наречених, загалом 75 осіб. «Я ніколи не бачив Роббі таким щасливим. Айда така красива, чудова, і так йому підходить. Вони — прекрасна пара, і я теж щасливий за свого сина», — каже батько музиканта Піт Конвей.

Наступного дня 36річний і 31річна молода вирушили у весільну подорож. А, певно, найцiннiшим подарунком Роббi дружинi стало те, що вiн кинув курити. Адже пара планує невдовзi народити дитину.