Співати, молитися, боятися

10.08.2010
Співати, молитися, боятися

Джулія Робертс тепер індуїстка.

Знайомство з Індією кардинально змінює життя багатьох людей. Не встояла й «оскароносна» Джулія Робертс. Голлівудська зірка так пройнялася цією країною, що прийняла індуїзм.

Про зміну віросповідання 42–річна акторка повідомила після закінчення зйомок у фільмі «Їсти, молитися, любити», знятому за популярною однойменною автобіографічною книжкою Елізабет Гілберт (режисер — Райан Мерфі). Світова прем’єра цієї стрічки відбудеться 13 серпня, на території України й Росії прокат стартує 7 жовтня.

Героїня Робертс — нещодавно розлучена жінка, яка вирушила в мандри. В Італії вона розважається і їсть від пуза, в Індії живе в ашрамі (релігійній громаді) й розвивається духовно, а в Індонезії нарешті знаходить кохання.

У промо–інтерв’ю з нагоди прем’єри Джулія зізналася, що тепер вона ходить до храму, щоб «співати, молитися й радіти». Та ще й прагне навернути до індуїзму сім’ю — чоловіка і трьох дітей.

А доскіпливі журналісти тим часом сповіщають, що самі індуси під час зйомок в Індії не вельми прихильно ставилися до американської зірки. Адже в інтересах кіновиробництва місцевим жителям закрили вхід на територію храму в день важливого релігійного свята. І взагалі Робертc була в Індії як чужа — пересувалася на броньованому гелікоптері, а про безпеку актриси та її дітей дбали аж 350 охоронців.