Весело буде дітлахам...

07.08.2010

«Вагітний чоловік» — звісно, дуже натягнуте визначення щодо американця Томаса Бітті. Але таблоїди розносять на весь світ новину: 34–річний мужчина зі штату Каліфорнія вже втретє народив — 3 серпня привів здорового хлопчика з каштановим волоссям і блакитними очима.

Як уже повідомлялося, Томас народився жінкою, але вдався до деяких процедур зі зміни статі. «Перелицювання» тривало десять років — Бітті видалив груди, проходив курс гормональної терапії, відпустив бороду. Однак жіночі репродуктивні органи в тілі Томаса залишилися недоторканими. Два роки тому цей транссекуал викликав(–ла) фурор, коли оголосив(–ла), що вагітний(–а). Річ у тім, що Томас — уже нібито як чоловік — одружився з жінкою, старшою на дев’ять років Ненсі, яка не може мати дітей. Перервавши прийом тестостерону, Бітті завагітнів методом штучного запліднення і незабаром став щасливим батьком: у червні 2008–го на світ з’явилася маленька Сьюзен. У 2009–му Томас виносив другу дитину, хлопчика, і ось — ще один малий.

Цікаво, що своєю третьою вагітністю Том «перебив» новину про іншого каліфорнійського транссексуала — Скотта Мура, який завагітнів уперше. Ця колишня дівка стала геєм і живе з чоловіком Томасом Муром, що також раніше був дівчиною...