Лілі здійснює мрію

07.08.2010
Лілі здійснює мрію

Лілі Аллен.

Іще у травні битанська поп–зірка Лілі Аллен категорично заперечували повідомлення про свою вагітність. Тоді журналісти підловили її на вулиці в «підозрілій» сукні, під якою нібито проглядався кругленький животик. А днями Лілі сама оприлюднила радісну новину: вони з бойфрендом Семом Купером справді чекають дитину. Щоправда, в травні папараці ніяк не могли розгледіти цю вагітність, адже зараз Лілі тільки на третьому місяці, тому зовні й досі майже нічого не видно.

«Я з великою радістю повідомляю, що в нас із Семом скоро народиться первісток. Думаю, не варто й уточнювати, що ми обоє в захваті від цієї новини», — сказала співачка в інтерв’ю газеті «Сан».

25–річна Аллен зустрічається з 32–річним Купером близько року. Дівчина давно не приховує, що мріє стати матір’ю. «Я не думаю, що замолода для цього, — коли народилася я, моїй мамі було 23. Сім’я дасть мені опору, надійність, я дуже цього хочу!» — казала Лілі в інтерв’ю британському виданню «Елль».

Судячи з усього, Лілі серйозно готувалася до материнства: кинула курити, давно не вживає алкоголь і надає перевагу тихому домашньому затишку перед галасливими вечірками, хоча раніше була «поганою дівчинкою».