НОВИНИ ПЛЮС

06.08.2010

Тимошенко й ціни на газ

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала громадян у судовому порядку оскаржувати рішення влади про підняття цін на газ для населення на 50%. Про це йдеться в заяві лідерки БЮТ, оприлюдненій учора. Тимошенко стверджує, що подорожчання відбувається в інтересах фірми «Росукренерго», яка відсудила в «Нафтогазу України» 12,2 млрд. куб. м газу. «Держава фактично усунулася від захисту інтересів своїх громадян і сприяє збагаченню групи Фірташа–Бойка–Льовочкіна, які керують урядом України і адміністрацією Януковича... Немає сумніву, що ці гроші держава братиме з кишені кожного громадянина», — вважає Тимошенко. У відозві зазначено, що на офіційному сайті Тимошенко можна завантажити зразок заяви та інструкцію з оформлення всіх документів для звернення до суду.

Відділ кадрів

Мер Іллічівська Валерій Хмельнюк вступив до Партії регіонів. Він мотивував такий крок бажанням працювати в єдиній команді «дуже прагматичної і впевненої у собі влади».

Мрія Герман

Заступник голови адміністрації Президента Ганна Герман заявляє, що під кінець місяця візьме ще тиждень відпустки, щоб попрацювати санітаркою. «Я зараз на роботі. І якщо мені керівництво дасть ще тиждень відпустки ближче до Дня незалежності, то я піду. Я не хочу робити з цього піару. Це моя внутрішня потреба — попрацювати в одній зі столичних лікарень», — цитує Герман сайт Gazeta.ua.