Гірко? Кіс, тобто цілуйтеся!

04.08.2010
Гірко? Кіс, тобто цілуйтеся!

Американська співачка Аліша Кіс вийшла заміж за репера і продюсера Кассіма Діна, відомого також як Swizz Beatz. Інформація про весілля певний час була засекречена. За даними Сі–Ен–Ен, шлюбна церемонія відбулася 31 липня в особняку на узбережжі Середземного моря. На свято запросили тільки родичів і найближчих друзів молодят. Утім деякі фотографії невдовзі вигулькнули на одному з фанатських сайтів Кіс.

«Прикид» у смаглявої нареченої відповідав середземноморському стилю: простора біла сукня через одне плече, коштовне намисто на лобі, сандалі на низькому підборі з дорогими камінцями. Темношкірий Кассім став на шлюбний рушник у білому костюмі, рожевій сорочці та чорній краватці–метелику.

Вільні форми Алішиного плаття цілком зрозумілі: 12–разова лауреатка «Греммі» чекає дитину, і первісток має з’явитися вже восени.

Аліша і Кассім оголосили про заручини у травні цього року. Для 29–річної співачки це перший шлюб, тоді як Дін у 2004—2008 роках був одружений зі співачкою Машондою Тіфрере, яка народила йому сина. Також у репера є син і дочка від позашлюбних зв’язків.