День за шість

04.08.2010
День за шість

Поки Лохан сиділа в тюрмі, в Німеччині вийшов журнал GQ з її новою войовничою фотосесією.

Два тижні замість трьох місяців перебувала у в’язниці в перед­місті Лос–Анджелеса популярна голлівудська акторка Ліндсей Лохан. Її засудили 7 липня, під варту взяли 20–го, а позавчора достроково звільнили — відразу після того, як набула чинності спеціальна постанова суду про дострокову зміну міри покарання. З–за ґрат Ліндсі вирушила прямо до реабілітаційного центру, де їй належить пройти курс лікування, передбачений судом.

Як повідомляє газета «Дейлі ньюс», американську зірку фільмів «Шалена п’ятниця» й «Погані дівчиська» випустили на свободу з двох причин: по–перше, через переповненість виправної установи та неможливість створити належні умови для в’язнів; по–друге, враховуючи зразкову поведінку Лохан.

Нагадаємо, актрису запроторили в буцегарню за порушення умов чотирирічного випробувального терміну, призначеного за керування авто напідпитку ще 2007 року. Згідно з матеріалами справи, Ліндсей пропустила сім лекцій про шкоду алкоголю, хоча відвідування цих занять є обов’язковим для всіх, хто скоїв будь–яке порушення в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі невідомо, як довго перебуватиме шалапутна зірка в реабілітаційному центрі. Але це лікування також можна вважати такою собі тюрмою, адже актрису контролюватимуть не тільки медики, а й представники наглядових відомств.