Сталлоне і три мушкетери

03.08.2010
Сталлоне і три мушкетери

Кадр із фільму «Нестримні». (із сайту kinopoisk.ru)

Про приїзд американського актора з одеським корінням подейкували ще під час проведення кінофестивалю в Одесі. Як виявилося, це були лише чутки, покликані підігріти інтерес до Сталлоне, який насправді зібрався у наші пенати в рамках презентації свого нового кінопроекту «Нестримні» (The Expendables). Як і два роки тому, працюючи над фільмом «Рембо», у новому проекті Сталлоне знову виступив у кількох іпостасях: режисера, продюсера, співавтора сценарію та виконавця однієї з голов­них ролей. Не мудруючи багато, актор осідлав перевіреного коня й замісив черговий бойовик на основі вигаданої історії про повалення диктаторського режиму в окремій латиноамериканській країні, де за справу беруться шість супергероїв — Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Джет Лі, Террі Круз, Ренді Кутюр, Дольф Лундгрен. Поганих хлопців зіграли Ерік Робертс та Стів Остін. У фільмі також задіяні Міккі Рурк, Арнольд Шварцнеггер та Бен Кінгслі.

Українська прем’єра «Нестримних» за участі американських зірок відбудеться 7 серпня о 21.00 у столичному кінотеатрі «Україна» (зважаючи на склад голлівудського ескорту й запити вітчизняних VIP, суботнього вечора пересування вулицею Городецького буде обмежено). Організатор небаченого до цього в Україні зіркового десанту –мільйонер і меценат Олександр Онищенко та його міжнародна меценатська організація «TOP Ukraine» (раніше він привозив у Київ відомого дизайнера Елі Сааба, безуспішно, принаймні на даний момент, намагався залучити до роботи в кіно Жана–Клода Ван Дамма, проте з успіхом використовує у своїх благодійних проектах Ольгу Куриленку). Як повідомили «УМ» у піар–агенції «Пряник», актори прилетять в Україну ввечері 6 серпня й пробудуть тут три дні. Де вони проживатимуть, офіційно не повідомляється, проте, зважаючи, що зіркова прес–конференція відбудеться у «Прем’єр Палаці», можна припустити, що актори зупиняться саме в цьому готелі.

Світовий реліз «Не­стримних» запланований на 13 серпня, а сьогодні в Лос–Анджелесі відбудеться американська прем’єра картини. На жаль, старт промо–кампанії фільму супроводжується скандалом, який днями роздмухало бразильське видання Veja. Як повідомляє «Корреспондент», йдеться про понад двомільйонний борг Сталлоне перед місцевою компанією О2, яка надавала послуги технічного персоналу. Зважаючи на бюджет фільму — 80 мільйонів доларів — два «лимони» для Сталлоне мають бути дріб’язком, проте бразильці намарно намагаються отримати гроші ще з минулого року. Очевидно, вже журналістська братія Києва має морально готуватися до побажань організаторів візиту Сталлоне і Ко не ставити незручних запитань...