ХРОНІКА

31.07.2010

Футбол

Найближчими днями Анатолій Тимощук може перебратися до німецького «Вольфсбурга». У минулому сезоні півзахисник збірної України не зміг закріпитися в основному складі «Баварії», тож мюнхенці почали перемовини про його перехід до лав «вовків».

* * *

Бразильський нападник київського «Динамо» Гільєрме після піврічної оренди в московському ЦСКА повернувся до України, хоча клуби повідомляли, що практично досягли угоди про його трансфер.

* * *

Жива легенда мадридського «Реалу» Рауль, виявившись непотрібним своєму клубу, перейшов до німецького «Шальке», з яким підписав дворічний контракт.

Баскетбол

Срібний призер чемпіонату України, «Будівельник», уклав трирічну угоду з новим тренером — іспанцем Хосе Беррокалем Рієрою, котрий останні роки працював асистентом головного в «Барселоні».

Хокей

Національна хокейна ліга не зареєструвала рекордний контракт 27–річного форварда Іллі Ковальчука з клубом «Нью–Джерсі девілз» — 17 років із загальною платнею 102 млн. доларів, при тому що 95 млн. росіянин мав отримати в перші десять років. На думку експертів, в останні сім років Ковальчук грати не буде, а розподіл його заробітків є спробою обійти стелю зарплат, що становить у наступному сезоні 59,4 млн. доларів на команду.