Вічна молодість Кетрін

24.07.2010
Вічна молодість Кетрін

Кетрін Хейгл.

Зірка «Голої правди» й «Кілерів» Кетрін Хейгл іще молода, але все таки час невблаганний — після 31 прийде 32, потім 33, а там уже й старість недалеко... Жарти жартами, а дізнавшись про те, якою буде її наступна роль, друзі не перестають кепкувати з актриси. Мовляв, вирішила бодай на екрані спробувати, як це — ніколи не старіти.

Як повідомляє сайт «Кінопоіск», Кетрін запросив у свій новий проект режисер комедії «Правила зйому: Метод Хітча» Енді Теннант. За сюжетом фільму «Еделайн», головна героїня живе вже більше ста років, але виглядає максимум на 30, бо не старіє. Що анітрохи не допомагає їй знайти щастя в особистому житті. І коли жінка нарешті зустрічає чоловіка, разом з яким хочеться зістарітися, коханий готовий піти на все, аби допомогти їй здійснити цю мрію.

Зйомки «Еделайн» почнуться навесні наступного року, а поки що Кетрін готується до участі в іншому проекті — екранізації книг Джанет Іванович про мисливицю за головами Стефані Плам. Легкі детективні історії про продавчиню жіночої білизни, яка волею долі змінює професію, у США, де Іванович є чимсь на зразок російської Дарії Донцової, дуже популярні. Тож, узявшись за цю роль, від якої чомусь відмовилася Різ Уїзерспун, Хейгл не прогадала.