Скажи фотошопу «ні!»

23.07.2010
Скажи фотошопу «ні!»

Клер Назір на тренуванні. (Фото з сайту Dailymail.co.uk.)

Знаменитос­ті — такі самі люди, як ми. У них теж бувають целюліт, зайва вага та інші «земні» проблеми. Але нам цього не показують — завдяки всесильному фотошопу та макіяжу на сторінках глянцевих журналів зірки виглядають бездоганно навіть одразу після пологів. Дивлячись на це, мільйони простих жінок ледь не ридають, не здатні досягти досконалості. Аби їх заспокоїти, а заодно й довести всім, що відомі жінки також мають право бути звичайними, 40–річна британська телеведуча Клер Назір влаштувала публічне тренування в одному з міських парків Лондона.

У листопаді минулого року Назір, одружена з діджеєм Бі–Бі–Сі Крісом Хокінсом, народила дочку. Щастю вже не такої й молодої мами не було меж, але одна неприємність псує настрій: після пологів фігура зазнала суттєвих змін. Виправляти ситуацію багаторічна ведуча прогнозу погоди вирішила привселюдно — найняла персонального тренера, який тепер ганяє її по парку.

Критикувати фігуру мужньої жінки британська преса не наважилася. Кпини були спрямовані хіба що в бік занадто відвертого костюму Назір. Воно й справді — могла б одягти щось скромніше. Але, з іншого боку, якби Клер була у футболці й довгих штанях, як би всі переконалися, що зірки теж страждають від «звичайних» жіночих неприємностей?