ХРОНІКА

23.07.2010

Теніс

На ґрунтовому турнірі АТР у Гамбурзі українець Сергій Стаховський і словак Філіп Полашек у другому колі парного розряду програли бразильському дуетові Мело/Соарес — 6:7, 4:6.

* * *

У другому раунді змагань WTA в австрійському Бад–Гаштайні українка Леся Цуренко поступилася чешці Сандрі Заглавовій — 2:6, 4:6.

Баскетбол

Чемпіонат Європи серед молоді (U–20). Жінки (Латвія). Другий етап. Група Е. Україна — Польща — 67:50.

Підсумкове становище: Росія, Латвія — 9, Франція — 8, Україна — 7, Польща, Голландія — 6.

У чвертьфіналі наші дівчата сьогодні зіграють проти іспанок.

Легка атлетика

У канадському місті Монктон триває молодіжний чемпіонат світу. За три змагальні дні спортсмени розіграли десять комплектів медалей. Найкращим результатом збірної України наразі є сьоме місце метальниці спису Ганни Хабіної.

Футбол

Російська прем’єр–ліга. Перенесений матч. «Спартак» (М) — «Сибір» — 5:3.

Шахи

У шостому турі престижного турніру в Дортмунді українець Руслан Пономарьов чорними фігурами зіграв унічию з угорцем Петером Леко й залишився на чолі таблиці, маючи в активі чотири очки. На півбала менше набрав в’єтнамець Ле Куанг.

Овва!

Угорська поліція затримала на кордоні з Сербією двох українців, які пересувалися на спортивному купе «Бентлі Континенталь Джи–Ті» з київськими номерами. За описом авто відповідало машині, викраденій у нападника міланського «Інтера» Самюеля Ето’О в березні цього року. Як повідомляє німецька газета «Більд», ідеться про серійний номер машини та маркування гальмівних колодок і спинок сидінь. Вартість викраденого авто — близько 180 тисяч євро.