Хто краща Ліз — Енджі чи Кет?

22.07.2010
Хто краща Ліз — Енджі чи Кет?

Анджеліна Джолі й Кетрін Зета–Джонс виявилися суперницями: обидві актриси претендують на те, щоб зіграти свою колегу — легендарну Елізабет Тейлор. Як повідомляє британська газета «Телеграф», екранізуватиме історію Ліз та її коханого Річарда Бартона, швидше за все, режисер Майк Ніколс. Саме йому і доведеться обирати між Енджі та Кетрін.

Щиро кажучи, Зета–Джонс, на відміну від Джолі, має зовнішню схожість із Тейлор. Анджеліна ж сама в одному з нещодавніх інтерв’ю визнала, що «їй ніколи не дотягтися до такої красуні, як Елізабет». Щоправда, Енджі говорила про іншу роль — їй належить перевтілитися в давньоєгипетську царицю Клеопатру, яку свого часу блискуче зіграла Тейлор. «Я буду зовсім іншою Клеопатрою», — зауважила Джолі.

Історія Тейлор і Бартона, які познайомилися саме на зйомках «Клеопатри», була феєричною: вони шалено кохали одне одного, гучно сварилися, розходилися «назавжди» і сходилися знову, й навіть одружені були двічі — у 1964—1974 та 1975—1976 роках. В основі сценарію лежить книжка Сема Кешнера і Ненсі Шунбергер, при написанні якої було використано листи закоханих.

1984 року 58–річний Бартон помер від крововиливу в мозок. Ліз виходила заміж загалом вісім разів. Зараз актрисі 78, і вона спростувала інформацію про підготовку дев’ятого шлюбу — зі своїм менеджером.