«Янголи» розмножуються

17.07.2010
«Янголи» розмножуються

Даутцен Крус.

Ще одна модель компанії–виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» скоро стане мамою. Раніше лелеки залітали до Алессандри Амбросіо, Адріани Ліми, Кароліни Куркової та матері–героїні Хайді Клум, яка має вже аж чотирьох дітей. А тепер до когорти щасливих мамусь приєднається й 25–річна красуня з Голландії Даутцен Крус. Маля стане первістком і для білявого «янгола», і для її бойфренда, голландського діджея Саннері Джеймса.

Пара зустрічається вже майже рік, але до шлюбу справа поки що не дійшла — закохані вважали, що штамп у паспорті їм не потрібен. Тепер, можливо, й передумають. «Ми із Саннері просто на сьомому небі від щастя! — зізналася Даутцен в інтерв’ю голландському журналу «Де Телеграф». — Перші три критичні місяці минули нормально, і я почуваюся добре».

Зрозуміло, що коли вагітність добігатиме кінця, Крус доведеться на деякий час припинити співпрацю з «Вікторіяз сікрет». Але поки що модель залишається на роботі — минулого тижня знімалася у фотосесії для журналу «Поп». За словами Даутцен, вона працюватиме доти, доки дозволятиме самопочуття.