ХРОНІКА

14.07.2010

Пляжний футбол

Чемпіонат світу. Відбірковий турнір (Італія). Група Е. 2–й тур. Україна — Швейцарія — 6:5.

Наші хлопці сенсаційно перемогли віце–чемпіонів світу.

Футбол

За інформацією британських таблоїдів, донецький «Шахтар» запропонував 20 мільйонів фунтів стерлінгів клубу «Манчестер Сіті» за нападника збірної Бразилії Робіньйо, який до «МС» виступав за «Сантос» і «Реал», а на чемпіонаті світу в ПАР відзначився двома голами. Водночас футбольний агент Аркадій Запорожану заперечив інформацію про можливий перехід Робіньйо в «Шахтар».

Баскетбол

Чемпіонат Європи серед молоді (U–20, Хорватія). Другий етап. Група Е. Україна — Чорногорія — 88:75 (Отверченко (32)).

Теніс

У першому колі турніру АТР у Штутгарті (ґрунт, призові — 450 тис. євро) українець Сергій Стаховський поступився представникові Німеччини Михайлу Звєрєву — 4:6, 3:6.

* * *

У стартовому матчі парного розряду змагань WTA в Палермо (ґрунт, призові — 220 тис. дол.) українка Марія Коритцева й білоруска Дар’я Кустова переграли італійсько–німецький дует Камерін/Гренефельд — 6:4, 6:2.

Триатлон

На етапі Кубка світу в голландському Хольтені житомирянин Данило Сапунов показав п’ятий час, а черкащанин Олексій Сюткін — дев’ятий.

Бокс

Сьогодні екс–чемпіон світу у ваговій категорії до 66,7 кг за версією WBA українець Юрій Нужненко вилітає до Болтона, де в п’ятницю проведе рейтинговий бій проти британця Метью Хеттона. Перемога броварчанина значно наблизить його до повернення титулу. Поєдинок у ніч на суботу о 1.20 транслюватиме Перший Національний.

Олімпізм

Виконком НОК України затвердив поіменний склад нашої делегації на І Юнацьких олімпійських іграх, що відбудуться 14–26 серпня в Сінгапурі. До списку потрапили 54 спортсмени, які змагатимуться у 18 із 26 видів програми, 27 тренерів і лікарів, а також вісім офіційних осіб на чолі з шефом місії Ганною Сорокіною — олімпійською призеркою зі стрибків у воду.