Мурчикова вдячність

13.07.2010

Упродовж тривалого часу мешканці англійського містечка Портсвуд марно намагалися знайти злочинця, який взявся викрадати їхній одяг. «Грішили» на збоченця–фетишиста, адже найбільше таємничого злодія цікавили предмети жіночої білизни. Хоча не гребував він і перчатками, шкарпетками та іншими невеликими речами. Але коли злодюгу таки знайшли, замість жорстоко його покарати, обкрадені здебільшого заходилися з реготу. Адже з’ясувалося, що злодій — звичайний кіт.

Як повідомляє агенція «Рейтер», усі викрадені речі 13–річний мурчик на ім’я Оскар сумлінно зносив своїм господарям, подружжю Вейсмантелів. Але люди до злодіянь свого улюбленця не причетні. Як повідомив Пітер Вейсмантел, коли півтора року тому вони взяли кота з притулку для приблудних тварин, то й гадки не мали про його злочинні схильності. А Оскар, очевидно, вирішив віддячити господарям за доброту, і почав носити їм «подарунки». Щоденний «вилов» кота–клептомана становив близько десяти речей, і зрештою Вейсмантели вирішили зателефонувати до поліції. «Оскар приносив дедалі більше одягу, і я вирішив повідомити про це правоохоронцям, адже власники викрадених речей їх шукали».

Попри те, що вдячність домашнього улюбленця їх вельми розчулює, Пітер із дружиною Біргітт вирішили боротися з поганою звичкою Оскара. «Так далі тривати не може, але не віддавати ж його назад у притулок — він так старається довести нам свою любов!» — зауважила Біргітт.