Тюрма як спосіб заробити

13.07.2010
Тюрма як спосіб заробити

Епатажна голлівудська кінозірка Ліндсей Лохан переживає далеко не найкращі часи: 20 липня їй доведеться на три місяці сісти за ґрати. На додачу до всього її ще й покинула адвокат, відмовившись представляти інтереси колишньої підопічної. Хоча раніше Шон Чапмен Холлі ревно захищала Ліндсі, називаючи рішення суду «занадто жорстким і несправедливим». Такої думки дотримується й сама зірка «Поганих дівчисьок», але дітися нікуди — доведеться виконувати суворий вердикт Феміди.

До 90 днів «відсидки» 24–річну актрису засудили за порушення умов випробувального терміну, який вона отримала за керування автомобілем у нетверезому стані. Під час судового засідання Ліндсей заливалася цілком щирими сльозами, благаючи суддю змилостивитися й обіцяючи надалі регулярно відвідувати всі без винятку заняття в центрі реабілітації алкоголіків. Але суддя Марша Ревел на це не повелася, адже раніше Лохан уже не раз порушувала дані правосуддю обіцянки. Більше того — з’явилася на засідання з провокативним манікюром: на одному з нігтів було написано Fuck You. І хоча напис був маленький, пильна відеокамера зафіксувала образу суду.

«Моя дочка налякана до смерті. Вона була переконана, що її звільнять від браслета стеження (який дозволяє правоохоронцям постійно контролювати перебування особи, що перебуває на випробувальному терміні. — Ред.), а натомість загриміла за ґрати!» — заявила журналістам Діна Лохан, мама Ліндсі.

Зараз актриса, яку всіляко підтримує нова подружка — ізраїльтянка Ейлат Аншел, — морально готується до ув’язнення. У якому, як з’ясувалося, можуть бути й плюси. За перше інтерв’ю після виходу з в’язниці Ліндсей пообіцяли мільйон доларів, а продажі одягу її авторського бренду «6126» уже зараз суттєво зросли.