Малюк і Кайлі

09.07.2010
Малюк і Кайлі

Не так давно поп–зірка Кайлі Міноуг заявила, що після хіміотерапії, яку вона перенесла під час лікування злоякісної пухлини молочної залози, більше не зможе мати дітей. Тому дуже зраділа повідомленню про вагітність молодшої сестри: «Наро­дження племінника дозволить і мені почуватися майже мамою». У Кайлі вже є двоє небожів — дітей брата, але, очевидно, це не зовсім те.

І ось нарешті вона дочекалася: Данні Міноуг народила сина. Як повідомляє австралійська преса, первісток 38–річної моделі, співачки й ведучої телешоу «Австралія шукає таланти» та британського «Х–фактор» з’явився на світ у Мельбурні. І мама, й малюк, якого назвали Ітаном Едвардом, почуваються добре. Тітка Кайлі, яка зараз перебуває на гастролях в Іспанії, готується вилетіти до Австралії, щоб допомагати сестрі.

До знайомства зі своїм нинішнім бойфрендом, 32–річним манекенником Крісом Смітом, Данні не думала про материнство. «Я любила казати всім, що не збираюся мати дітей. Але коли завагітніла, то змінила свою думку», — розповідає Міноуг–молодша. Колись Данні була одружена з красунчиком–актором Джуліаном Макмехоном (коханий демон Фібі з серіалу «Всі жінки відьми» та лікар у «Частинах тіла»), але той шлюб швидко розпався. Зі Смітом телезірка познайомилася два роки тому, під час відпочинку на Ібіці. Вони одразу знайшли спільну мову й незабаром почали жити разом. Кілька місяців тому пара придбала в Мельбурні будинок вартістю близько двох мільйонів доларів, тож сімейним гніздечком свіжоспечені батьки забезпечені.