ХРОНІКА

08.07.2010

Футбол

Контрольні матчі. «Металіст» — «Локомотив» (Куп’янськ) — 3:1, «Металург» (З) — «Кримтеплиця» — 0:0.

* * *

«Металіст» може виставити нападника Джексона Коельйо на трансфер, адже бразилець без поважних причин пропустив майже всі тренувальні збори в міжсезоння. Головний тренер харків’ян Мирон Маркевич так сказав у коментарі клубному сайту: «Поки що він готується, з ним займається наш тренер із фізпідготовки. Я з ним не спілкувався. Дізнаємося, який у нього настрій, чи прагне він, щоб його виставили на трансфер, чи хоче грати... Якщо людина нас постійно так смикає — це нікуди не годиться. Коельйо — талановитий футболіст, його будь–яка команда готова купити».

Теніс

Українець Сергій Бубка пройшов до другого кола трав’яного турніру АТР в американському Ньюпорті, перегравши в ніч на середу австралійця Гуччіоне — 7:6, 6:4.

* * *

У першому раунді ґрунтового турніру WTA в Будапешті українка Леся Цуренко поступилася швейцарці Патті Шнідер — двічі по 3:6.

Велоспорт

Жовтою майкою лідера на «Тур де Франс» заволодів швейцарець Фабіан Канчеллара із «Саксобанку», котрий позавчора фінішував шостим у загальній групі. Наслідком чергових завалів стало вибуття з «Великої петлі» вже дев’ятьох гонщиків.

Багатоденка «Тур де Франс». 3–й етап (213 км). 1. Хушовд (Норвегія, «Сервело») — 4 год. 49 хв. 38 сек. 2. Томас (В. Британія, «Скай»). 3. Еванс (Австралія, ВМС) — час переможця... 52. Густов («Сервело»)... 80. Гривко («Астана»)... 90. Попович («Радіошек»; усі — Україна) — +2,25...