НЬЮЗРУМ

07.07.2010

«Жовтий» Гудімов

Павло Гудімов та його гурт випустив новий сингл, перший з альбому «Жовтий», що з’явиться цієї осені. Сингл називається «Жовтий–жовтий лимон». Як пояснює прес–слубжа артиста, таким чином він віддає належне цитрусовому, який спонукав до появи рок–музики і є частиною української ідентичності (натяк на жовтий колір в національному прапорі). Текст пісні — Павло Гудімов, музика — Павло Гудімов, Денис Левченко, Слава Васильєв.

Ближче до осені очікується вихід композиції «Мій маленький рок». А восени «Гудімов» планує дати серію концертів на підтримку нового альбому.

На навчання в Польщу

Розпочався прийом заявок на участь у польській стипендіальній програмі Gaude Polonia. Дана програма призначена для молодих митців, перекладачів з польської мови, реставраторів пам’яток старовини, критиків та істориків мистецтва. Проект заснований міністром культури Польщі й триває півроку: з 1 лютого до 31 липня 2011–го. Заявки на участь приймаються до 15 жовтня.

Детальнішу інформацію можна отримати на сайтах: http://www.nck.pl , http://www.polinst.kiev.ua , http://www.polska.com.ua.