Під синій вельон, під хустку

07.07.2010
Під синій вельон, під хустку

Зірка блокбастера «Аватар» Зої Салдана не надто тішиться зі своєї популярності. Актриса завжди намагалася тримати особисте життя в таємниці від жовтої преси. Але після того, як вона знялася в головній ролі у Джеймса Камерона (хай і в образі синьої інопланетянки Нейтірі), приховувати щось від громадськості стало значно складніше. Про заручини із давнім бойфрендом, актором і генеральним директором модельного каталогу My Fashion Database Кейтом Бріттоном, 32-річна кінозірка не розповідала навіть найближчим подругам, але преса все одно дізналася. Повідомлення про те, що Зої зібралася заміж, з’явилося в останньому номері журналу Us Weekly. «Вони будуть разом завжди. Вони — чудова пара!» — заявляє часопис.

Із 33-річним Бріттоном Зої зустрічається вже десять років. При цьому майже впродовж усього цього часу акторка примудрялася приховувати свого коханого навіть від близьких друзів. «Вона ніколи не казала про нього як про бойфренда. Завжди представляла: «знайомтеся, Кейт, мій друг», — розповідають колеги актриси.

Тепер Зої та «другові» доводиться відповідати на багато запитань. Єдине, в чому вони не зізнаються, — коли ж відбудеться весілля.