Чи є в Періс «план»?

06.07.2010
Чи є в Періс «план»?

Чемпіонат світу з футболу, що відбувається в ПАР, привертає увагу не лише вболівальників із різних куточків світу, а й знаменитостей, далеких від «гри мільйонів». Навіть американських (певно, це ще один доказ того, що у США європейський футбол останнім часом став досить популярним). Отож «мундіаль» подивитися і себе показати до Південної Африки приїхала навіть світська левиця Періс Хілтон. І, звісно ж, утрапила в халепу.

Шалапутна спадкоємиця готельної імперії завітала до ПАР на приватному літаку не сама, а з подружкою — 31–річною моделлю «Плейбоя» Дженніфер Роверо. У п’ятницю кралечки пішли на стадіон у місті Порт–Елізабет дивитися матч Бразилія — Голландія. А після гри Роверо заарештували за куріння марихуани.

Деякі ЗМІ поспішили повідомити, нібито до буцегарні загриміла й сама Хілтон. Міркували логічно: якщо в 2007 році Періс засудили до 45 днів тюремного ув’язнення за водіння автомобіля напідпитку, а згодом світська левиця, акторка й модель не раз потрапляла в об’єктиви папараці під дією алкоголю тощо, то тепер, в Африці, могла взагалі «відірватися по повній». Але у своєму мікроблозі на «Твіттері» 29–річна американка повідомила: «Мені не висували обвинувачення і не заарештовували, тому що я нічого не робила. Я допомагала поліції в розслідуванні і відповідала на всі запитання. Всі були дуже милі й доброзичливі».

А ось Роверо — «дівчина місяця» «Плейбоя» ще 1999 року — потрапила під суд і мусила визнати, що вживала та зберігала «план». З огляду на зізнання модельки та її «блат» в особі Хілтон, Дженніфер лише оштра­фували на 1 тисячу рандів (еквівалент 130 доларів США) і вислали з ПАР без права в’їжджати протягом двох років. Хоча спершу погрожували ув’язнити принаймні на місяць.