ХРОНІКА

06.07.2010

Футбол

Кубок Яшина (Хімки). «Динамо» (Москва) — «Динамо» (Мінськ) — 2:1, «Динамо» (Київ) — «Динамо» (Мн) — 4:1 (Зозуля, Гармаш, Ярмоленко, Шевченко), «Динамо» (К) — «Динамо» (М) — 0:2.

Підсумкове становище: «ДМ» — 6, «ДК» — 3, «ДМн» — 0.

* * *

За рішенням тренера Валерія Газзаєва, новим капітаном «Динамо» став Андрій Шевченко. У минулому сезоні цю функцію виконував Артем Мілевський.

* * *

Чемпіонат Росії. Матч 11–го туру. «Зеніт» — «Анжи» — 2:1.

Лідери: «Зеніт» — 27, ЦСКА — 23, «Рубін» — 20.

Бокс

Двоє українців святкували перемоги на представницькому Кубку Президента Казахстану, що завершився в Астані. Кримчанин Олександр Усик виграв у категорії до 91 кг, а Василь Ломаченко з Одещини став найкращим не лише у своїй вазі до 60 кг, а й, за визнанням фахівців, загалом на турнірі.

Баскетбол

Існує ймовірність, що наступного сезону в НБА з’явиться ще один українець. Принаймні 22–річний центровий «Києва» й збірної України В’ячеслав Кравцов намагатиметься туди пробитися, граючи у літній лізі НБА за «Бостон».

Легка атлетика

Шостий етап «Діамантової ліги» минулої суботи відбувся в американському місті Юджин. Українці за океан знову не поїхали, зате інші спортсмени встановили тут аж п’ять найкращих результатів сезону у світі. У жінок відзначилися Кемпбелл–Браун із Ямайки (200 м) і росіянка Савінова (800 м); у чоловіків — суданець Какі (1000 м), американці Олівер (110 м із бар’єрами) та Кантвелл (штовхання ядра). n