Нетатуйоване весілля

30.06.2010
Нетатуйоване весілля

Мена Суварі.

Зірка фільмів «Американський пиріг» і «Краса по–американськи» Мена Суварі наважилася вдруге стати на весільний рушник. Перший досвід був невдалим — шлюб актриси із Робертом Брінкманном, на 18 років старшим за неї «кінематографістом на всі руки» (він і актор, і оператор, і режисер, і продюсер), через п’ять років завершився розлученням. Перечекавши після розриву, знову ж таки, п’ять років, Мена ще раз вийшла заміж. Цього разу «окільцював» 31–річну кралю італійський музичний продюсер Сімоне Сестіто. Прикметно, що другий чоловік суттєво молодший за кінодіву — італійцеві 25.

Познайомилося майбутнє подружжя 2007 року на кінофестивалі в Торонто. Уже через рік закохані заручилися. Але одружилися тільки зараз.

Як повідомляє журнал «Піпл» із посиланням на гостей церемонії, яку вдалося приховати від папараці, вінчання відбулося у Ватикані. Місце обрали невипадково — більшість родичів Сімоне живуть неподалік Рима.

Кажуть, Мена довго шукала таку весільну сукню, щоб вона приховувала її численні татуювання. «Батьки Сімоне дуже релігійні, тому з мого боку було б неповагою стояти перед вівтарем у відкритому вбранні, та ще й із виставленими напоказ тату», — резонно пояснює актриса. При цьому виглядала американка, за словами очевидців, просто сліпуче.